Wadköping Sommaren 2016

Lördagar under juli kl. 15:00 – Torget i Wadköping

2 juli – Rönnåsen
16 juli – Vilde
23 juli – Friwen
30juli – mellan skog och lind


 2016-07-02 / Rönnåsen

RonnasenVi är Rönnåsen. Vi spelar och sjunger melodisk pop på svenska. Om kärlek, vunnen och förlorad. Om lyckan manifesterad som en glad boll i magen. Om saknad och längtan. Eller om man så vill: musikaliska berättelser om livet i stort och smått.

Moa Rönnåsen – gitarr och sång
Martin Arleskär – mandolin och sång
Niclas Hell – kontrabas och sång

Hemsida > www.ronnasen.se
Lyssna på Spotify
Följ på Facebook


2016-07-16 / Vilde

VildeTrion Vilde startade som gatumusiker 2010, turnerade i större delen av västra Europa första året och har fortsatt med att spela på såväl de flesta stora folkmusikfestivalerna och stämmorna i Sverige, som pubar, gathörn, caféer och vardagsrum, under de sex år som bandet varit aktivt. Två skivor har släppts: Den mer traditionella ”Trollstigen” 2011 och den mer moderna ”Hets med folkgrupp” 2014.

Blandningen av nordisk folkmusik som grund, tillsatt en stor del av inslag från musikernas bakgrunder; heavy metal, dixielandjazz och många andra folkmusiktraditioner ger en folkfusion som hittills inte har mött en publik som inte stampar takt och ler.

Nisse Blomster – gitarr
Erik Larsson – klarinett
Sunniva Abelli – nyckelharpa


2016-07-23 / Friwen

FriwenDen ena lång, den andra kort, men båda med fötterna på jorden. Friwen står med ena benet i traditionell svensk folkmusik och det andra i nyskrivet material. Samspel, harmoni, energi och spelglädje styr oss på vår resa genom musiken. Nyckelharpa och gitarr är ingen ovanlig kombination på dagens folkmusikscen men med finurliga arrangemang och ett nära samspel försöker vi hitta vår egen väg till att skapa musik dina öron vill ha mer av!


2016-07-30 / mellan skog och lind

mellanMed gitarr, cello och stämsång bjuder Sofie och Hannah in till en stunds eftertanke med musik och texter mellan jord och himmel, hjärta och tanke, själ och kropp, mellan skog och lind.”

Comments are closed.